top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

ALMA és un projecte de teatre inclusiu que dirigeixo desde l' Hospital Sant Joan de Déu de Barceona.

 

El projecte és una escola i a la vegada una companyia de teatre. A través de la creativitat, ALMA busca la integració de joves amb una problemàtica de salut mental amb altres joves de la ciutat. Molts d’aquests joves resideixen o han residit en centres terapèutics o sanitaris durant períodes llargs, fet que sovint crea una forta distància amb les seves families i amics.

 

 

 

 

 

cartell 2.jpg
20191205_172731.jpg
logo casa sagnier.jpg
IMG_8782.jpg
laltre2020bis.jpg

PROJECTE ALMA

El Projecte ALMA busca generar un espai creatiu que sigui segur, inclusiu i respectuós amb la diversitat de les persones. Un espai que possibiliti viure un procés transformador per desenvolupar i enfortir habilitats personals i socials.  I la manera d’aconseguir-ho és mitjançant l’aprenentatge de diversos llenguatges teatrals i la creació d’obres de teatre.
 

I busca fer-ho fora de l’àmbit clínic, on puguin compartir experiències amb altres joves de la ciutat de la manera més normalitzada possible. Dues hores sense personal sanitari, càmeres ni l’obligació de romandre en un mateix espai.

fachada casa sagnier.jpeg

Per això, cada dijous ens trobem a la Casa Sagnier, un lloc de trobada per a joves del districte Sarrià-Sant-Gervasi de Barcelona.
 

L’any 2020 el Projecte ALMA va ser seleccionat per l’Altre Festival (salut mental i arts escèniques) i actualment prepara la seva primera creació.

descarga (1).png
logo casa sagnier.jpg
bottom of page