top of page

 

Sóc creador teatral, terapeuta i educador social. De petit volia ser inventor, i d'alguna manera això és el que faig: invento obres arriscades i delicades de coses que em commouen. I ho faig a partir de diferents disciplines (fotografia, creació sonora, instal·lació, experimentació amb el públic, creació d'universos sensorials, vídeo, etc).

D'altra banda, la teràpia i l'educació social em permeten re-formular el meu treball més enllà de l'esfera teatral. Això m'aporta dues coses clau: la recerca constant d'un art transformador i el construir totes les meves creacions amb tot tipus de persones, vinguin d'on vinguin. Un teatre original i experimental i alhora sanador i inclusiu.

Em vaig formar en teatre viu al Laboratori-Escola de Jessica Walker, més tard vaig estudiar teatre i clown amb el mestre Philipe Gaulier a París; i posteriorment vaig continuar formant-me en teatre sensorial amb el Teatro de los Sentidos.

El 2006 vaig fundar Último Comboio, una companyia multidisciplinar amb la qual vaig crear obres com “Los pequeños nadas”, una peça visual amb tecnologies analògiques i sense intèrprets (Fira de Tàrrega 2011, Museu de la Història de la Immigració de Catalunya); i “Don Quixote”, una adaptació punk sobre el clàssic de Cervantes (Festival Tempo de Rio de Janeiro, Institut Cervantes de Londres, Edinburgh Festival), entre altres creacions.

Des 2019 dirigeixo el Projecte ALMA de teatre inclusiu amb la col·laboració de l'Hospital Sant Joan de Déu i la Casa Sagnier de Barcelona, ​​on cada dijous ens trobem i fem teatre amb joves amb trastorns de salut mental i altres joves de barri.

Actualment preparo noves representacions de "Ambulantis" (un recorregut poètic-sensorial per a dues persones cada vegada); mentre investigo sobre la vida del meu oncle per dedicar-li la meva propera creació, sota la supervisió 100% argentina de la creadora del Biodrama Vivi Tellas i el dramaturg Ignacio Apol·lo.

Perquè l'important és seguir inventant.

ENTRAR

ENTRAR

IMG_20210622_150720_468.jpg

Anton Coimbra (Barcelona 1981)

bottom of page